Kvalitet och design i svensktillverkade kök

På Värmlandskök är valfriheten viktig. Som kund ska du själv kunna välja både hur mycket du vill förändra och hur du vill att ditt nya kök ska se ut.

I våra Small, Medium och Large-upplägg tar du själv ställning till omfattningen av förändringen. Är du nöjd med planering och placering i ditt nuvarande kök kan ett byte av luckor och bänkskivor göra underverk. Vill du istället skapa något helt nytt kan vi tillsammans med våra tillverkare erbjuda alla möjligheter.

Hos oss finner du exklusiva, prisvärda kök från klassiska svenska kökstillverkare som Tibrokök och Bomankök. Leverantörer som varit med länge och erbjuder kökslösningar med en design och funktionalitet som slår det mesta.

Programmet fullbordas av smarta lösningar för inredning, upphängning och belysning samt av måttanpassade bänkskivor i en rad olika material.

Traditionerna i Tibro går tillbaka flera generationer och många av yrkena har gått i arv. Tibrokök är en helt unik produkt. Alla våra kök byggs på beställning och ett kök byggs bara i ett enda exemplar, bara för dig. Då duger inget annat än gedigna kvalitetsmaterial och genuint hantverkskunnande. För när ett kök byggs med stolthet och känsla blir resultatet ett rum att längta till, dag efter dag, år efter år.

tibrokok.se

Med mer än 80 års erfarenhet av träbearbetning tillverkar Bomankök allt ifrån dekorativa utbytesluckor till kompletta måttanpassade kök. Stort hantverkskunnande kombineras med ny tillverkningsteknik fram till snickerier av en kvalitet som motsvarar alla krav.

bomankok.se

Small

Small

Byt luckor i befintliga stommar och få känslan av ett nytt kök.

Medium

Medium

Förnya ditt kök med nya luckor, bänkskivor och lådinsatser.

Large

Large

Förverkliga dina drömmar med ett helt nytt kök.

Tips & råd

Underlag

Inför vårt första möte är det bra om du samlar underlag kring t.ex ventilation och rördragning som kan vara till nytta vid bedömningen av ditt nya kök.

Budget

Fundera gärna på budgeten för ert köksprojekt. Vi kan på så vis skapa oss en bild av vilka alternativ som bäst motsvarar era önskemål.

Färger och material

Inredning är alltid en fråga om tycke och smak. Vi är därför mycket intresserade av dina preferenser vad gäller färger, träslag och andra material.