Bänkskivor

En bänkskiva ska matcha köket stilmässigt och samtidig vara en tålig arbetsyta som klarar av många års flitigt användande. Bänkskivan är en stor, och viktig, del av ditt kök. En komponent som med fördel anpassas efter dina behov och designen i ditt kök.

 

Laminat bänkskivor

Väljer du en bänkskiva i laminat får du en mycket tålig arbetsbänk som kommer se lika snygg ut, år efter år. Alla våra bänkskivor är tillverkade av högtryckslaminat vilket ger dig en otroligt hållbar produkt. Laminat är ett av våra mest prisvärda alternativ och är lätta att underhålla. Laminatbänkskivor finns i många färger och mönster och ger köken en unik stil.

Rostfria bänkskivor

En rostfri bänkskiva är ett snyggt, lättskött och tåligt alternativ. I restaurangkök, som ofta förknippas med bänkskivor i rostfri plåt, är det av högsta vikt att ha en funktionell bänkskiva med hög tålighet och är enkel att hålla ren. Beställer du en rostfri bänkskiva hos oss skräddarsys den efter dina önskemål och ditt unika kök.

Kvartskomposit bänkskivor

En kompositbänkskiva är perfekt för dig som vill ha en hård och slitstark bänkskiva. Kvartskomposit är ett konstgjort stenmaterial som till största delen består av kvarts, ett av naturens hårdaste mineraler. Den täta ytan gör det lätt att hålla ren.

Massivt trä bänkskivor

Med en bänkskiva i massivt trä får du mycket för pengarna. Bänkskivorna finns i olika prisklasser och kvalitetsträ kostar självklart lite mer. Trä är lite känsligare än laminat, därför levererar vi våra träskivor hårdvaxade eller oljade.

Keramik bänkskivor

Keramiska bänkskivor har alla de bästa egenskaperna i en och samma bänkskiva. Materialet är underhållsfritt, hygieniskt, värmetåligt, reptåligt och UV-tolerant. Bänkskivorna är tillverkade av naturliga och återvunna material.

Välkommen in till butiken på Kasernhöjden 1 eller kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt bänkskiva till just ditt kök.