Helhjärtat engagemang kring ditt nya kök

 

Värmlandskök AB är en innovativ, lokal leverantör av kök och kökstillbehör. Ett genuint familjeföretag med lång erfarenhet som erbjuder allt från köksluckor och inredningsdetaljer till kompletta slutmonterade kök. Från vår gemytliga visningslokal på Kasernhöjden i Karlstad betjänar vi kunder i Karlstad och Värmland men också runt om i övriga mellansverige.

Hos oss är dialogen och det personliga mötet viktigt. Vi är goda lyssnare och tar gärna till oss av våra kunders önskemål. Vi följer ditt köksprojekt från de inledande skisserna tills det att sista skruven är på plats. Välkommen att planera ditt drömkök med oss på Kasernhöjden 1.

 

Vi följer dig från start till mål

 

Ett samarbete med Värmlandskök börjar med en inbjudan till butiken. Här tittar vi på olika lucktyper, färger, former och material . Om ni önskar så kan vi komma hem till er och mäta upp köket men ta gärna med lite mått när ni kommer in. Vid en beställning kan vår snickare skickas ut för kontrollmätning om det skulle behövas.

När alla val är gjorda börjar vi rita ert kök och kort där efter finns ett förslag där fotorealistiska 3D-bilder ger er möjligheten att i förtid se hur ert drömkök skulle kunna se ut. När ni hittat ett förslag som ni är nöjda med kommer vi att bjuda in er till en offertgenomgång i butiken.

Med alla beslut tagna svarar vi för beställningar och leverantörskontakter. Om du så önskar tar vi tillsammans med våra partners även ansvaret för det viktiga montaget. Kunniga hantverkare säkerställer att köket monteras på ett professionellt och korrekt sätt och samordnas med t.ex rörläggare, elektriker och målare