Helhjärtat engagemang kring ditt nya kök

 

Värmlandskök AB är en innovativ, lokal leverantör av kök och kökstillbehör. Ett genuint familjeföretag med lång erfarenhet som erbjuder allt från köksluckor och inredningsdetaljer till kompletta slutmonterade kök. Från vår gemytliga visningslokal på Kasernhöjden i Karlstad betjänar vi kunder i Karlstad och Värmland men också runt om i övriga mellansverige.

Hos oss är dialogen och det personliga mötet viktigt. Vi är goda lyssnare och tar gärna till oss av våra kunders önskemål. Vi följer ditt köksprojekt från de inledande skisserna tills det att sista skruven är på plats. Välkommen att planera ditt drömkök med oss på Kasernhöjden 1.

 

Vi följer dig från start till mål

 

Ett samarbete med Värmlandskök börjar ofta med ett hembesök. På plats går vi tillsammans igenom önskemål och idéer, mäter upp ytorna och skapar oss en bild av möjligheterna.

Vi återkommer kort därefter med ett måttanpassat förslag där fotorealistiska 3D-bilder ger dig möjligheter att i förtid se hur ditt kommande drömkök kan komma att se ut. Våra förslag åtföljs alltid av en kostnadsbedömning.

Med alla beslut tagna svarar vi för beställningar och leverantörskontakter. Om du så önskar tar vi tillsammans med våra partners även ansvaret för det viktiga montaget. Kunniga hantverkare säkerställer att köket monteras på ett professionellt och korrekt sätt och samordnas med t.ex rörläggare, elektriker och målare