Utekök

Skeldervik- ett äkta svenskt hantverk

Skeldervik genomsyras av skandinaviska linjer och hög kvalitet.

Ett svensktillverkat utekök som i höglegerat stål är anpassat för det skandinaviska klimatet, år efter år.

 

Rostfria utekök - Myoutdoorkitchen - Stainless Collection

Myoutdoorkitchen Stainless Collection – en klassisk uteköksserie med rostfria utekök i bästa kvalité. Det rätta valet för dig som letar efter ett utekök som ger det lilla extra till din uteplats utan att kompromissa med hållbarhet. Varje rostfritt utekök i Stainless Collection är skräddarsytt för att passa dig som önskar stilig och praktisk matlagning utomhus. Tack vare sitt högkvalitativa material - rostfritt 304 SS stål - tål uteköken i Stainless Collection alla väderförhållanden och förlorar samtidigt aldrig sin eleganta rostfria finish. Med det breda utbudet av rostfria uteköksmoduler med grillar, pizzaugnar, förvaringsmoduler, kylskåp och en innovativ teppanyakimodul kan du enkelt bygga ihop ditt drömutekök utefter dina egna behov och önskemål. För att underlätta valet har vi även tagit fram färdiga paket med de mest populära modulkombinationerna i Stainless Collection!

MyOutdoorKitchen

Myoutdoorkitchen erbjuderen mängd flexibla lösningar för att just du ska hitta rätt utekök för dig. Vi på Värmlandskök visar upp 3 kollektioner från LSbloagen alla med högkvalitativt stål och väl genomtänkta moduler för bästa resultat. Detta är utekök för alla 4 årstiderna.

 

I Vårt showroom kan Du se:

  • Black Collection – erbjuder robusta fristående uteköksmoduler i elegant antracitfärgad design, tillverkade i toppklassig kvalitet av rostfritt stål 304 SS. Serien låter dig fritt kombinera de moduler som passar just dig.
  • Stainless Steel Collection – precis som Black collection är Stainless Steel tillverkat av 304 SS stål. Alla ytor på likväl Black som Stainless Steel är godkända att hantera råvaror på, ytorna är inte magnetiska och de är vädertåliga, dessa kök är gjorda för att stå emot allt som våra 4 årstider erbjuder. ’
  • Nordic Line- har samma toppkvalitativa stål, är inte magnetiskt, har ytor som är godkända för hantering av råvaror men är en mindre serie med inte lika många moduler att välja på. Detta prisvärda utekök är gjort för att passa alla typer av altaner, terrasser och trädgårdar, små som stora.